ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Με εμπειρία στις σιδηροκατασκευές από το 1998, η PIRO ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ λειτουργεί από το 2017, έχοντας στο ενεργητικό της, μια τεράστια γκάμα κατασκευών παντός τύπου, σε όλο το νησί της Κω. Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει όλες εκείνες τις εγγυήσεις που χρειάζεστε για μια άψογη συνεργασία στον χώρο του αλουμινίου και του σιδήρου. Οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν και παραμένουν η καλύτερη διαφήμιση για μας. Με βάση την πολυετή πείρα μας και την τεχνογνωσία στο χώρο, την οποία εξελίσσουμε συνεχώς με νέες τεχνολογίες και μηχανήματα, συνεχίζουμε να αποτελούμε τον ιδανικό συνεργάτη για τον επαγγελματία κατασκευαστή και τον απαιτητικό ιδιώτη. Υποχρέωσή μας προς εσάς είναι η άριστη ποιότητα στην κατασκευή και στην τοποθέτηση των έργων από εξειδικευμένο προσωπικό, απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές και όλα αυτά στον σωστό χρόνο παράδοσης.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η 20ετής πείρα μας αναγνωρίζει τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και η επιχείρησή μας προσφέρει τις υπηρεσίες της στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Όλες οι εργασίες που αναλαμβάνουμε, πραγματοποιούνται με συνέπεια, στο καθορισμένο χρόνο που έχουμε συμφωνήσει, χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση. Η πολύχρονη πορεία μας στον χώρο των σιδηροκατασκευών, η άρτια κατάρτιση του προσωπικού και η ποιότητα, τόσο στην κατασκευή όσο και στην τοποθέτηση, μπορούν να σας εξασφαλίζουν ένα άριστο ποιότητα και αισθητικά αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή μας αναθέσετε.
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ενημέρωση σε κάθε ανάγκη που έχετε για κάθε είδους σιδηροκατασκευή. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κω και όλο τον νομό Δωδεκανήσου.

ΥΨΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ
Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στους συνεργάτες της εταιρείας και στην επιλογή των εξαρτημάτων, έτσι ώστε στα προϊόντα να διασφαλίζονται υψηλά στάνταρ ποιότητας. Οι δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν αλουμινοκατασκευές & σιδηροκατασκευές και επεκτείνονται σε ιδιωτικά και δημόσια έργα, που αφορούν κατοικίες, κτίρια, ξενοδοχειακές μονάδες κ.ά. Εάν θα ρωτούσε κάποιος ποιο είναι το στοιχείο το οποίο διαφοροποιεί την εταιρεία PIRO ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, θα μπορούσαμε ανεπιφύλακτα να πούμε ότι είναι η συνεχής ενημέρωση και η τεχνογνωσία των τεχνικών της εταιρείας. Αυτό, εκτός των άλλων εξασφαλίζει την απόλυτη χρονική συνέπεια στις παραδόσεις. Μέσα από μία πλήρη γκάμα προϊόντων, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αυτό το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και την αισθητική του.

Views: 349